Voetreflexmassage voor Volwassenen

Een voetreflexmassage / Coaching  is een massage voor je hele lichaam!

We zetten per dag honderden soms wel duizenden stappen per dag. Als er aan het einde van de dag dan nog even tijd over is, tillen wij onze voeten van de vloer om ze iets te ontspannen. Kort om onze voeten krijgen de minste aandacht en zijn juist zo belangrijk. De aandacht voor onze voeten zet ons letterlijk met beide benen op de grond!

Je hele lijf vindt je terug in je voeten / wat willen je voeten jou vertellen ?!

We starten eerst met een kopje thee / koffie en warm voetenbad met zeezout zo kunnen de
voeten zich al meer ontspannen.

De voet is te verdelen in verschillende zones. Tijdens de voetreflexmassage maak ik een drukkende beweging met mijn duimen en ga de zones per deel langs.

De massage heeft invloed op de gehele mens dus het lichaam, emotie, gevoel en denken, patronen en systemen. Het kan daarom - ook als aanvulling op een reguliere behandeling *- uitstekend worden toegepast bij hooggevoelig / prikkelgevoeligheid, psychische klachten,burnout,stress, vermoeidheid en aandoeningen die daarmee verband houden, bij emotionele (gedrags)stoornissen, spijsverteringsklachten, menstruatieklachten, overgangsklachten, slapeloosheid, migraine,vocht vasthouden en de meeste chronische en acute ziekten.

Ook voor de gevoelige voeten!

Heb je last van erg gevoelige voeten, en wordt je al gek bij het idee dat iemand je voeten gaat masseren? Ook voor jou is deze voetreflexmassage mogelijk! Ik zal de eerste (paar keer) een ander *druktechniek´ gebruiken om alle zones te doorlopen.

Door met de vinger druk op een zone te geven worden de organen, klieren en weefsels een impuls gegeven hierdoor wordt het  zelf herstellend  vermogen van het lichaam  geactiveerd en daardoor is je lichaam instaat om alle blokkades in beweging te zetten.

Tijdens de behandeling is er ruimte om samen tot een gesprek te komen ,je hart te luchten of ideeën uit te wisselen die je verder kunnen helpen.

Of  je laat je lekker meeslepen en ontspannen door de muziek

Het gaat erom waar jezelf de meeste behoefte aan hebt op dat moment

.De olie die word gebruikt is een basisolie aangevuld met etherische olie.Ik maak gebruik daarbij van aromatherapie.

Ik behandel na de voetenmassage altijd het hoofd en de rest van het lichaam en
maak daarbij gebruik van de drukpunten en universele helende energie.

( ik ben geen arts en stel ook daarom geen medische diagnoses,wel kan ik je bij twijfel het advies geven om contact op te nemen met de huisarts !! )