Recensies

Een aantal mensen die mijn praktijk bezoeken zijn zo lief geweest om een recensie te schrijven zodat je een beetje een indruk krijgt wie ik ben en hoe ik werk.

De recensies zijn ook te lezen via Google op Praktijk M.I.R 

M.Seuren-Smorenburg

Professioneel, ontspannend en verhelderend. Mirjam heeft een natuurlijke, open en zuivere attitude om de mens( jijzelf) centraal te stellen in haar behandeling. 

Nicky Ariessen


Ik kom al jaren voor de voetreflex bij Mirjam. Het is altijd erg fijn om hier heen te gaan. Er hangt een fijne, en rustgevende sfeer. De voetreflex is erg prettig en er komen altijd wel interessante punten naar boven waar ik mezelf weer in kan verbeteren. Ik raad Praktijk M.I.R zeker aan! 

M.Senhorst

 Gisterenweer fijne voetreflexmassage gehad.
Altijd een luisterend oor met een passend advies.  

J.te Dorsthorst

Ik kom al een aantal jaren bij jou voor de voetreflex massage en ik wordt altijd heel fijn ontvangen met een voeten badje en een kop thee, waarna de massage begint. En die is altijd heerlijk en soms gevoelig...ik ben ook altijd weer blij met de boodschap(pen) die ik van je krijg. Ik zou graag willen dat ik vaker kon komen....Je bent een mooi mens, met het hart op de juiste plaats. Je krijgt van mij een 10 !!

Jacqueline Bodingius

Mirjam biedt met haar Praktijk M.I.R. de perfecte combinatie van professionele voetreflexmassage en personal coaching. Zowel voor mijzelf als voor mijn kinderen! Tijdens de behandeling ontstaan de mooiste gesprekken en weet Mirjam precies die punten aan te raken en te benoemen waardoor je kunt ontladen én meteen weer opladen. Het is ook prachtig om te zien en ervaren wat dat met je kind doet. Wij gaan altijd heerlijk ontspannen, vrolijk en met nieuwe inzichten en energie naar huis!

Yente Janssen

Mir weet me precies te vertellen wat mijn eigenschappen, valkuilen en knelpunten zijn na de voetreflex massage. Elke keer sta ik weer versteld van haar kennis en intuïtie. Na elke behandeling heb ik daardoor ook weer meer kennis over mijzelf. Zeer deskundig en vriendelijk. Heel bijzonder hoe krachtig het werkt, doorwerkt en wat het in lichaam en geest in gang zet.

 Jules

Ik ben al jaren vaste klant. Na een voetreflexmassage zit ik altijd erg lekker in mijn vel. Daarnaast zijn de inzichten en tips die ik ontvang waardevol voor mij.
De tips en inzichten hebben vaak een spirituele grondslag. Alhoewel ik anders over dingen kan denken, hebben de gesprekken die ik voer met Mirjam een positieve uitwerking op me op verschillende wijzen. Ze geven bijvoorbeeld meer inzicht over mezelf in relatie tot anderen, helpen met emotionele verwerking, of leren me hoe om te gaan met hooggevoeligheid.
Vooral na een drukke studieperiode vind ik het fijn om een afspraak te maken. Dan laad ik weer op en ben ik klaar voor een nieuwe periode. Het doet me altijd verkwikken. 

Ruben Wegman

Wij komen al jaren bij Praktijk M .I. R kan ook iedereen aanraden om hier te komen. Onze dochter heeft hier voetreflex massage en heeft er enorm baat bij en Mirjam voelt haar super goed aan dus kan ook niet anders dan alle sterren aanvinken, dat mag ook wel naar al die jaren. 

 Wendy Bodde

Mijn dochter van 10 jaar komt al jaren bij Mirjam voor voetreflextherapie, ze is een gevoelig meisje met een sterke eigen wil!

We worden altijd hartelijk en gastvrij ontvangen. Het is mooi te zien hoe ze uiteindelijk ontspant en weer rust in haar altijd drukke hoofd krijgt.
Ze kijkt uit naar de afspraken en voelt zich fijn daar.

Jantien Oppewal 

Mirjam heeft een warme, liefdevolle en eerlijke werkwijze. Voelt helder aan waar een knelpunt zit en weet goed te spiegelen. Dit in combinatie met een ontspannen voetreflex behandeling. Waardoor de energie in het lichaam gaat stromen. 

M.Pelgrim

 Mijn twee meiden gingen als peuter al naar Praktijk M.I.R en dat zijn ze blijven doen. Mirjam geeft de yogalessen in een ontspannen sfeer en creëert een veilige omgeving, waar je mag zijn wie je bent. De voetreflexmassage vinden ze altijd heel erg fijn en geeft rust in hun hoofd. Zelf ook een workshop gevolgd, zeer zinvol en ook hier was de setting prettig, waardoor niemand zich geremd voelde in zijn of haar verhaal. Ze zorgt op deze wijze voor verbinding. Mirjam is een intuïtieve vrouw met het hart op de goede plek.