RECENSIES

M.Seuren-Smorenburg

Professioneel, ontspannend en verhelderend. Mirjam heeft een natuurlijke, open en zuivere attitude om de mens( jijzelf) centraal te stellen in haar behandeling. 

M.Senhorst

Gisteren weer fijne voetreflexmassage gehad.
Altijd een luisterend oor met een passend advies.  

J.te Dorsthorst

Ik kom al een aantal jaren bij jou voor de voetreflex massage en ik wordt altijd heel fijn ontvangen met een voeten badje en een kop thee, waarna de massage begint. En die is altijd heerlijk en soms gevoelig...ik ben ook altijd weer blij met de boodschap(pen) die ik van je krijg. Ik zou graag willen dat ik vaker kon komen....Je bent een mooi mens, met het hart op de juiste plaats. Je krijgt van mij een 10 !!

M.Pelgrim

Mijn twee meiden gingen als peuter al naar Centrum Mirakel en dat zijn ze blijven doen. Mirjam geeft de yogalessen in een ontspannen sfeer en creëert een veilige omgeving, waar je mag zijn wie je bent. De voetreflexmassage vinden ze altijd heel erg fijn en geeft rust in hun hoofd. Zelf ook een workshop gevolgd, zeer zinvol en ook hier was de setting prettig, waardoor niemand zich geremd voelde in zijn of haar verhaal. Ze zorgt op deze wijze voor verbinding. Mirjam is een intuïtieve vrouw met het hart op de goede plek.