MIRJAM BODDE

 

Op dit moment volg ik de opleiding voor Gezins en opvoed coach bij de RegenboLeef je je leven wat je voor ogen heb , of word je geleefd door het leven?? 

In mijn praktijk komen  veel volwassenen en kinderen  die  in een bewustwordingsproces zitten,of bewuster willen gaan leven  in wie ze nu werkelijk zijn,  ( en die hooggevoelig zijn ) en op zoek zijn wat ze er mee kunnen doen.

Veel kinderen lopen ook vast op school of leefomgeving.Omdat ze moeite hebben alle informatie en prikkels te verwerken die ze op een dag binnen krijgen.

Daarnaast zijn veel ouders op zoek hoe ze de balans en harmonie in het gezin kunnen bereiken,en hoe ze met hun (gevoelige) kind (eren) om kunnen gaan.

Inmiddels ben ik alweer 11 jaar  kinderyoga docente en geef ik les in de brede blik in Giesbeek.Waar ik kinderen leer hoe ze met alle drukte en prikkels om kunnen gaan en dat ze mogen zijn wie ze zijn

In de loop der jaren ben ik me steeds meer gaan verdiepen in opvoeden en emotie's van kinderen van deze tijd en gezinspatronen en systemen en heb ik hier diverse cursussen en trainingen voor gevolgd.En dit ga ik de komende jaren ook verder uitbreidenog academie

Doordat ik zelf hooggevoelig ben en in de loop van de tijd steeds beter ermee heb leren omgaan
is het voor mij inmiddels geen opgave meer maar ontwikkeld het steeds meer tot
een gave,graag wil ik andere hierbij helpen om mee in balans te komen. 

Het enigste wat ik doe is ...helpen bewust te worden.

Hierbij maak ik gebruik van mijn levenservaringen en diverse
opleidingen:

 • Gediplomeerd ziekenverzorgende
 • Certificaten peuterspeelzaalwerk
 • Diploma kinderyoga docente
 • Cursus intuitieve ontwikkeling 1 en 2
 • Opleiding Speltherapeute
 • Cursus voetreflexzool massage
 • Cursus werken met energieeen
 • Opleiding elementair tenenlezer
 • Voetdiagnosstiek
 • Reset Methode
 • Bach bloesem remedie's
 • Aromatherapie
 • Training Heppie Kinderen & Emotie's

 • De afgelopen jaren ben ik zelf ook door een intensief 
bewustwordingsproces heen gegaan,en leef nu veel meer in overeenstemming met
mijn ware zelf.
Ik leer en ervaar nog iedere dag van mezelf en mijn
omgeving.

Mijn twee inmiddels volwassen dochters zijn mijn grootste inspiratiebronnen, en spiegels geweest in mijn ontwikkeling en durven zijn wie ik ben in de weg die we samen hebben gelopen naar hun volwassenheid.En hebben me laten inzien hoe belangrijk het is dat je als ouder bewust bent van  wat je aan je kinderen meegeeft!!