Beste bezoeker van Praktijk M.I.R 

Wat fijn dat je een afspraak hebt gemaakt.

Om zo goed mogelijk met alles rondom het Covid -19 virus te kunnen werken ,zijn er richtlijnen en protocollen opgesteld vanuit de beroepsvereniging en het rivm .

Als je mijn praktijk bezoekt zul je van mij nooit de vraag krijgen of je gevaccineerd bent of niet ,ook niet of je getest bent of niet . Ik respecteer daarin ieder zijn keus en recht op privacy.

Klachten

Het belangrijkste is en blijft dat als je klachten hebt ( verkouden,hoesten,koorts) of twijfelt dat je contact met mij opneemt om te overleggen of om de afspraak kosteloos te verzetten.Uiteraard zal ik ook mijn verantwoording nemen als ik klachten heb en de afspraak verzetten.

Registratiebeleid

Als je bij mij een afspraak inplant heb ik al voldoenden gegevens. Deze gegevens zullen alleen in geval dat het noodzakelijk is en alleen met toestemming van de betrokkenen worden geleverd aan de GGD. Dit i.v.m de AVG wet ( privacywet) die we in Nederland hebben.

Mondkapje

Het dragen van een mondkapje is per 1 december verplicht in alle openbare ruimtes. Wat betekend dat voor je bezoek aan mij praktijk.

De mondkapjes plicht geldt niet als het contactberoep in een woning wordt uitgeoefend,wat dus het geval is ( pag 15 ).Deze info kun je vinden op:

https://www.rijksoverheid.nl/documenten/regelingen/2020/11/19/regeling-aanvullende-mondkapjesverplichtingen-covid-19

Ik ben een voorstander om vrij te kunnen ademen zolang dit verantwoord is en blijft voor mij en jou.Op het moment dat ik achter je kom staan om het hoofd te behandelen zal ik een mondkapje opzetten omdat ik dan geen afstand kan houden of achter het veiligheidsscherm kan bliiven Maar mocht je het voor jezelf fijner en veiliger vinden dat je er zelf een draag dan is dat absoluut geen probleem. Neem wel zelf je eigen mondkapje mee.

Veiligheidsscherm en Aircleaner

In de praktijk is ook een veiligheidscherm tussen jou en mij tijdens de behandeling ,op andere momenten kan de anderhalve meter gehanteerd worden, en een aircleaner die de hele dag aan staat  ( deze zorgt naast het ventileren voor optimale schone lucht in de praktijkruimte)


Je bent van harte welkom .

Ik heb er vertrouwen in !!


Lieve groet Mirjam